090228

Hejsan igen.

Det gick ganska snabbt.
Idag har jag ialla fall varit i globen med min mamma, pappa och moster. Vi gick runt och kollade på lite grejor. Min mamma och moster köpte en varsin flis tröja eftersom dom åker till romme nästa helg. Efter det skjussade vi min moster till gubbängen där hon jobbar och sedan skjussade dom mig till farsta där jag mötte upp min syster. Vi gick runt och köpte lite grejor. Jag köpte en mascara, foundation, ögonfrans böjare, eye liner, läppglans och en ny nessesär. Ur söt är den. Sen gick vi och tog en fika, det blev äppelpaj med vaniljsås. Sen skulle vi gå och hälsa på min systers kompis som jobbar på Burger king. Där har jag praktiserat :). Hon gav oss 2 st coca color, 2 pommes frites och en garlic dipp sås. Skit gott var det. Sen tog vi bussen hem. Jag har suttit och kollat på film hela dagen tror att jag ska gå och lägga mig snart. Är skit trött. Men jag skriver mer antingen senare eller imorgon ;).
Kiss kiss


090228

Hejsan hejsan.

Jag har inte kunnat skriva i bloggen på grund av vissa anledningar. Men nu börjar jag igen och kommer va bättre än någonsin. ( Hoppas jag) Nu ska jag bara snabbt ut med min vovve sen när jag kommer tillbaka berättar jag om vad jag har gjort idag.

Kiss kiss

090225

Allmänt

090225


Morgonrock - Ellos
Skor - Scorett

090225


www.bubbleroom.com

090225

Jupp fortfarande kvar på jobbet. Men jag är faktiskt snart klar. Jag har skrivit 6707 namn och jag ska göra 7308 så det är inte så mycket kvar. :) Thank good.

Till lunch gick jag och mötte upp Natta vi gick först hit till kontoret och pratade lite sen så drog vi till waynes coffee och tog en varsin latte och satt och pratade lite om gårdagen hemma hos C. Vi satt där ett tag sen så gick vi till h&m och skopunkten och testade skor. Jag hittade ett par rosa ifrån h&m (pumps) som jag ska köpa och N hittade några med kilklack. Vet inte om hon ska ha dom svarta eller vita. Efter det gick vi till kontoret igen men Natta gick typ direkt eftersom hon skulle till friskis&svettis. Jag har jobbat som in i helvete och mamma och hennes kolegor har köpt bullar så jag ska nog springa och ta några. MUMS :).

Lägger in lite bilder på kläder snart.
Kiss kiss


@ permanent lektion :)

090225

Vad tycker ni är snyggast på röda mattan i vår?

Svart eller färg glatt?


  

090225


Kolla in veckorevyns tips om längre fransar Super bra tips :D<3


 

http://www.veckorevyn.com/smink/artiklar/2009/smink-fina-fransar/index.xml
Kiss kiss

090225

Tvillingarna 22/5-21/6

Två härliga veckor väntar. Det är kanske lite tidigt för vårkänslor, men du har dem ändå. Du är inspirerad och framåt både på jobbet och privat. Du tar snabbt till dig nya idéer och dessutom hinner du med en hel del glittrande nöjen. Ovanpå detta har du tur i kärlek. Bättre blir det inte.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5


090225

Asså GUUUUUUUUUD!!

Jag är helt trött. Jag orkar verkligen inte vara kvar!!!!!!
Nu sitter alla och tar en fika det gör dom varje dag kl 9 till 10 typ då har jag chansen att sitta och blogga lite ett tag så slipper jag sitta och hålla på med massa onödiga namn på deras leverantörer. Jag har sjukt ont i huvudet, även fast jag typ tagit 4 alvedon så går det inte över. Kanske var för TF's knuff igår eller något. Hmmm undra vad man ska hitta på idag? Ska man hem till C igen eller ska man stanna hemma med Mami och kolla på film? Får se hur som helst blir det ändå bra.

Kolla vad skööööööönt, jag bara längtar tillbaka.
Jag i grekland <3



Kiss kiss

090225

God morgon.

Jag är as trött och bakis som in i helvete. Igår åkte ju som sagt jag och Natta till farsta strand till snyggingen för att hämta bärsen. Som tur va, var han hos en kompis som bodde precis bakom tunnelbanan fast vi gick ju typ vilse men ändå vi köpte 2 plattor. En till oss och en till Danne. Sen när vi hade hämtat och pratat lite med honom så gick vi mot 181 skarpnäck och den kom precis så vi hade tur. Men på bussen var det en kille som inte hade lika tur som tappade ut sina bärs så dom gick sönder. Vi åkte hem till carro och lämnade det där sen så åkte vi hem. Efter jag ätit gick jag och mötte Natta så gick vi hem till C och drack. Det var en skön kväll, jag kom väll hem vid 1 någon gång så var jag tvungen att gå upp kl 6. Super kuuul.

Ne nu ska jag jobba vidare.
Kiss kiss


Jag = Dragen @ nyår i spanien :)

090224

God morgon. :)

Gud vad skönt det är att sova ut. Inte för att jag själv kommer att få göra det eftersom att jag ska jobba onsdag och torsdag. Snart ska jag ialla fall till tandläkaren i skarpnäck så jag ska passa på att gå och klä på mig och sånt nu eftersom att jag ska vara där om 45 minuter 12:15. Fast det tar ju tyå bara 10 min att gå så det gör inget.
Igår blev allt helt koas vi skulle fixat dricka men allt var ju slut så jag och Natta ska fixa våra bärs snart så vi är säkra på att vi har. Sen skulle vi också ha mött några killar ifrån våran skola igår men vi orkade helt enkelt inte så vi gick hem. Jag umgicks lite med familjen, kollade på film osv. Mysiigt.

Men nu måste jag gå och göra mig iordning.
Kiss kiss

090224

Önske grejor ifrån H&M


Detta kommer jag att ha innan sommaren <3 :)
Kiss kiss


090223

LUUUUUUUUUUUNCH :).

Har precis kommit tillbaka ifrån lunchen. Först gick jag ut lite för att gå till h&m. Dom har fått in super fina solglasögon som jag bara MÅSTE ha. Plus att dom har fått in flera ballerina skor och det älskar jag för då får jag en sån där liten sommar känsla och hoppas på att sommaren kommer så snart som möjligt för jag står inte ut med det här äckliga vädret längre. Jag tror att jag ska kila och köpa en café latte innan jag sätter igång igen. Jag har skrivit 2190 menningar som jag har varit tvungen att ändra till små bokstäver. Men det är ju inte jobbigt och det är defenitivt värt pengarna.
Lägger in lite senare på vad det är jag vill ha ifrån h&m den här datorn är ju helt Psyko.
Kiss kiss


090223

God morgon alla blogg läsare.

Sovit gott?
Inte jag. Jag var tvungen att gå upp kl.07:00 eftersom att jag jobbar idag tråkigt nog på min mammas jobb. Hon jobbar på ett företag som heter SKTF. Just nu sitter mamma och alla hennes med arbetare och äter frukost tillsammans vid köket och även fast att jag sitter några rum bort  så hörs det som om dom sitter brevid mig och as garvar. Hur alla hennes jobbar kompisar kommer fram och säger att jag är lik min syster. Well well vad ska man göra jag vill ju tjäna pengar :)..
Jag hoppas verligen Natta kommer in här i stan sedan och möter mig. Så kan hon sitta och hålla mig sällskap.

Egentligen är det inte så jobbigt det enda jag ska göra är att andra till små bokstväver på dator och det är ju en fördel eftersom jag kan va inne på bloggen och Facebook osv. Jag har fått ett eget kontor också så jag kan ringa runt itll alla sen. Ska bli roligt. Nu ska jag springa till köket och hämta en latte. Skriver snart ;)

Kiss kiss

090222

Hej bloggen.

Jag har nyss kollat på film med Natta och det blev The notebook.
Asså jag tror verkligen inte att jag någonsin sett en bättre film. Jag grät och han som är med är så otroligt snygg. Eller vad tycker ni om ni sett den?
Anyway dom vann ialla fall The best kiss awards och kolla in det här:

Visst är han bara underbar speciellt när han pekar på henne och gör så där med fingret att hon ska komma.
HOT HOT HOT!!!!!!
My man <3
Kiss kiss

Operation


090217

Me and my Girls <3
My life


Från vänster:
Carro, Jag, Cassi, Natta, Anna, Sarah, Jessica, Marika.
Och självklart Fotografen: Disa

090217

Go kväll.

Jag kom typ hem precis. Var först ute med Natta en stund och gjorde inget speciellt sen så skulle vi gå till dansen men den var tydligen inställd och det visste inte vi så vi stod typ och vänta i en halv timme på att den skulle börja. Men som tur var öppnade gården när vi hade väntat färdigt så då gick vi dit. När vi kom dit såg vi att våran danslärare Tonia var där. Vi gick fram till henne och frågade vart hon hade varit och hon sa att den blev inställd på grund utav att dom behövde extra hjälp på gården. Men allt löste sig när vi gick in i gympa salen och hon visa oss dans stegen så vi stod och dansade. Det var faktiskt roligt. Sen kom wissen och andre så jag spelade lite fotboll med dom men sen så drog vi typ därifrån.
Det är min tråkiga tisdag. Morgondagen blir bättre hoppas jag.
Kiss kiss


Jp du förtjänar så mycket bättre men jag förstår
inte hur du inte kan tycka det. Du måste
lära dig säga emot! Nu eller aldrig.

090217

Hejsan hejsan

Kom hem för en liten stund sen, har varit i skolan.
Just nu sitter jag och äter macaroner och kollar på simpsons. Idag har det varit en jobbig men ändå lite rolig dag i skolan tack vare sällkapet man är med. Jag började kl.10:00 då hade vi gympa och jag och natta gick ut på promenad. Bara att våran hel jobbiga gympa lärare jagade oss. Sen hade vi lunch det blev gooda pannkakor och sen matte BOOOORING och sedan svenskan som givk ganska snabbt tack vare det underbart roliga sällskapet av Natta, Olivia, Elin och Sanna. Nu ska jag snart iväg och dansa med Natta och sen blir det väll gården för att träffa tjejerna. Hörs sen.
Kiss kiss


Sommar 07

090216

Go kväll allesammans.

Jag kom hem runt halv 10 tiden eftersom jag var på friskis och svettis med Natta och Carro. Det var kul men tufft men jag ska ialla fall köpa sånt där kort nu så man kan gå hela terminen. När vi gick där ifrån skulle dom sötnosarna följa med mig till busshållsplatsen och på vägen träffade vi på Andre så vi stod och pratade en snabbis med honom. Har ingen bild på min "super snygga" gympa outfit men det var ialla fall Carros sss byxor (fjortis byxor) och ett vitt linne ifrån topshop. Fast jag var ju inte lika fräsh när jag gick där ifrån. När jag kom hem satt jag och väntade på att prison break skulle börja men det gjorde det aldrig. Kanske är Paus eller något. Nu ska jag ialla fall gå och lägga mig eftersom jag måste upp kl.07:00 för att tvätta mina kläder som jag ska ha på mig imorgon även fast jag börjar kl.10:00. Stackars mig. Men men Off to bed :)
Kiss kiss


Min fina permanent rullning :)

090216

Sommar outfit



Ser det inte riktigt härliigt ut :)

090216

Snart ska jag iväg med Natta ska träna på friskis&svettis. Har precis ätit också det blev kyckling med curry. Mumsiiigt värre. Nu ska jag gå och hämta tränings kläder och sen så ska jag nog dra ut. Friskis börjar kl.20:00 Så jag möter väll natta 1 timme innan eller något så vi kan vi ute lite.


Frågestund för dom som vill fråga mig lite gerjor!
Svarar när jag kommer hem :)
[email protected]
Kiss kiss


090216

God eftermiddag :)

har ni haft det roligt i skolan?
Jag har ialla fall haft det, eller roligt och roligt det har varit en helt okej dag. Dagen började med att jag försov mig så jag fick springa upp och duscha och klä på mig så fick jag sminka mig på bussen istället. Min syster hade typ tappat bort min jacka så jag var ju tvungen att springa runt i huset och leta efter den också. Jag hann i alla fall i tid till lektionen. Vi hade Annett och det vi skulle göra var att permanenta. Ni får bilder ifrån dagens permanent senare idag.. Efter lunch hade vi Ari vi skulle ha folié sling prov. Men innan det hade vi teori i färgning och det gick bra jag fick VG på det. Sen hade vi provet ifall jag gjorde provet på 40 minuter typ men jag fick ialla fall VG+. Stolt. Nästa vecka är det sport lov kan inte fatta det. Kommer bli så roligt. Party everyday. Men nu ska jag kolla på lite kläder på nätet sen ska jag väll dra ut eller något. Vi hörs.
Kiss kiss

090215

God Natt på er :)<3


Kisskiss

090215

Önske outfit


Chinos - Ginatricot
Linne - Ginatricot
Skor - H&M
läppglans - Nivea

Kiss kiss

090215

Hej alla blogg läsare.

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera den här helgen och det är bara för att jag verkligen har haft fullt upp.

Fredag: Då vaknade jag kl.12:00 och satte på mig kläder och tog plattan med bärs och gick och mötte Natta. Vi satt först ute och pratade lite sen så gick vi hem till henne och tog två öl. Vid 12:20 gick vi hem till Wissen där vi satt och drack lite mer sedan kom Carro, Andre, Oki, Adam och Matte. Vi alla satt där och drack lite sen vid fyre drog jag och Natta hem till mig och åt och sov lite.  Ungefär en halv timme. Sen var vi tvugna att fixa oss och sen gå hem till Carro där vi fortsatte dricka och sen vidare till Marika som var ensam hemma. Det var roligt hemma hos Marika, jag träffade tillexempel en tjej som jag inte har träffat på 5 år. Vi var inte där så länge eftersom några av våra kompisar inte fick komma in så då gick jag, Natta, Andre, Wissen, Matte, Jp, Felix och Davve hem till Davve så satt vi där och drack och pratade lite. Det var faktiskt roligt. Drog väll hem vid 2 tiden någon gång.

Lördag: På morgonen gick jag ut och mötte Carro vid 12:00 tiden eftersom vi skulle gå på Djurgården - IK sirius matchen i stadshagen. Så vi tog tunnelbanan som gick 12:17 ifrån skarpnäck. Vi kom fram till stadshagen vid 1 någon gång precis lagom till Matchen. Det var super kul att kolla det blev 1-1. Nr 8 i djurgårn är SÅ HET. Jag och Carro satt där och hejade som fan och pratade lite om fredagen hur den var osv. Sen åkte vi hem och åt och fixade oss lite. Sen gick jag hem till Natta eftersom hennes släkt kom dit och firade hennes födelsedag i efterskott. Jag var där i kanske 1 timme sen gick jag hem till Marika och sminkade mig och så. Sen vid 9 gick vi ut och mötte tjejerna och gick till bagis på inflyttningsfest hemma hos John (baby). Vi satt hemma hos han och söp lite och snackade. Sen vid 12 gick jag och Natta ut och mötte Alex, krippa och grabbarna. Natta drog hem vid halv 1 så jag åkte med alex och dom till Gullmarsplan för att köpa utblandning på 7eleven. Vi satt där käka bullar och drack lite sen vid halv 3 kom vi till skarpnäck. Jag gick och mötte Andre, felix, carro och Klara så pratade vi lite sen gick jag och Carro hem och sov. ZzZzZzZzZzZz, va såååå trött.

Söndag: Jag och Carro vaknade vid halv 2 då gick vi ut oh mötte Natta och pratade lite sen drog jag hem och åt och kollade på tv med Mamma sen så gick jag ut och mötte Natta en snabbis med min hund så hon fick gå ut lite och sen så skulle Natta hyra en film med sin mamma så dom hyrde - you dont mess with Zohan. Den är rolig den filmen.
Nu sitter jag hemma ska nog gå ner och ta något att äta innan jag går och lägger mig. Skriver nåågot inlägg snart.
Kiss kiss

Bilder från fredag och lördag:
  

090212

Hejsan alla blogg läsare :)

När vi kom till sakrpnäck gick vi hem till Marika och hjälpte henne och städa för imorgon blir det Fetche där. Efter det gick jag hem och åt middag sen var det dags att ge sig ut och träffa Natta och Matte så att vi skulle åkta till farsta strand för att köpa 2 plattor bärs. Han som sålde dom var SÅ snygg. Ja ska gifta mig med honom. Haha ne men jag har hans nr så det är bara börja skriva till honom. Nu är jag hemma ska äta lite sen kolla på film sen blir det väll ett bad.
JAG ÄR LEDIG IMORGON :D Jiippiii. Skriver mer sen. Flera Bilder kommer ni också få ifrån skärholmen.
Kiss kiss

090212

Nu har jag kommit hem ifrån slussen, Medborgarplatsen och Skärholmen. Jag och Natta har varit lite överallt och kollat efter praktikplatsen. Till slut hittade vi i Skärholmen som tur är nära varandra också. Så då kan vi åka dit tillsammans, käka lunch tillsammans och åka hem tillsammans. Amanda <3 Natta. Medans vi var i Medborgarplatsen och slussen så gick vi förbi Waynes coffee och tog en latte. Mums. Samtidigt som vi satt där med VÄRLDENS godaste latte så kollade vi på lisatn vi fått av våran frisör lärare med 80 olika salonger man kunde gå och fråga efter praktik på. När vi var i SKHLM så gick vi in en snabbis på H&M eftersom Natta skulle köpa hår färg. Nu har hon gjort det och hon ska färga håret mer askblond. Jag tror det kommer bli super snyggt!!
Snart ska jag iväg och möta Natta, skriver mer sen.
Bilder från idag:

  

Dagens outfit



  

Tröja - Ginatricot
Jeans - Bershkka (Spanien)

090212

God morgon.

Jag vaknade för en stund sen och sedan dess har jag duschat, sminkat mig och nu har jag precis ätit frukost och kollar på tv1000 där det är Not another teen movie. Den är så rolig.. Snart ska jag gå och sätta på mig kläder och gå och möta Natta eftersom vi ska åka och kolla på praktik. Jag funderar på om vi ska åka till tyresö centrum och kolla. För då kan man kolla på kläder också. Hihihi..

Jag tog några bilder i min pyjamas jag har haft i snart 3 år och jag tror det är dax att skaffa mig en ny.
Eller vad tycker ni..

  
Kiss kiss

090211

God Natt.
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp och leta praktik imorgon.
Måste ha min skönhets sömn vet ni :)<3



Kiss kiss

Veckans låt!

Kevin borg - with every bit of me


090211

God kväll allesammans :)

Jag kom hem för inte så länge sedan och tog mig ett glas oboy och gick upp för att skriva lite till i bloggen.
Runt 20:00 tiden gick jag och mötte Natta i skarpnäck så gick vi och pantade burkar för att kunna köpa ciggaretter. Efter det gick vi och mötte Anna så gick vi in på gården. När vi kom dit satt vi och pratade lite och skrev lite grejor på namnlistan. Sen kom Cassi då bestämde vi oss för att gå in i gympa salen och dansa lite så vi satte på hög musik, såg till att dörren in var stängd och började dansa loss. Haha det var väldigt roligt. Sen så visade jag och Natta våran dans till Jag är en Gummibjörn låten. Anna fick sig ialla fall ett gott skratt. Efter det dansade vi lite till och sen gick vi och satte oss hos Marika, Carro, Johan, Andre och Danne. Vi satt och pratade lite om fredag eftersom vi ska vara hemma hos Marika och ha lite roligt. Imorgon är jag ledig så jag hinner skriva ett innlägg innan jag går hem ifrån ialla fall men jag och Natta måste ändå ut och leta praktik. Ska ta mig ett snabbt bad sen skriver jag igen innan kvällens slut.
Pusspuss

Jag och bästa vän på balen.
Kiss kiss

Smink

Foundation

En välapplicerad foundation slätar ut små ojämnheter och gör att din hud ser perfekt ut. Blanda produkten på handryggen innan du applicerar den tunt med en svamp. För att undvika effekten av en mask i ansiktet bör du utgå från ansiktets mitt och arbeta dig utåt (lämna näsan och hakan till sist). Klappa försiktigt in foundation i huden.


Rouge

Ge ditt ansikte struktur genom att välja från en palett av bruna nyanser och använd en rougeborste för att svepa färgen över kindbenen i en lätt båge från örat till ansiktets mitt.

Använd en ljusare nyans för en fräsch look. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning med en snabb och lätt cirkelrörelse.


Mascara

En mascara framhäver dina ögon och skapar en illusion av fylligare och mer svängda ögonfransar. Börja i mitten och vicka skaftet lätt tills borsten har fått ett bra tag. Koncentrera dig på franslinjen och dra borsten mot toppen av ögonfransarna. Undvik att applicera för mycket. Avslutningsvis: tryck med hjälp av fingrarna försiktigt upp ögonfransarna tills de torkat.


090211

Snart ska jag åka iväg med Mamma till Norra sköndal centrum och handla lite mat men jag tror att jag köper någon choklad medans jag är där också. Mums. Sen när vi kommer hem så lagar vi mat får se vad vi ska äta hoppas det är något med pasta för jag ÄLSKAR pasta. Efter det ska jag väll ringa Natta så drar väll vi till gården och dansar lite eller något. Ska självklart fråga Marika, Carro och Anna också. Jag måste ialla fall platta mitt hår snart eftersom jag somnade med flätor och jag ångrar det. Jag passar så mycket bättre i rakt och fint hår.
Men nu beger jag mig emot Centrum, hörs snart.
Puss


Kiss kiss Jag och Natta i sommras.

090211

ME WANT


Måste ha <3<3<3!!!!!!!!!!!

090211

Hejsan allihopa.

Jag har precis kommit hem ifrån skolan idag har det varit en väldigt skön dag. Dagen började med att jag fick massor av sms ifrån Natta 07:10 där det stod: jag har missat bussen, jag kommer med nästa. Sen massor där det stod hallå jag menar minst sex stycken. Så jag valde att ringa Natta medans jag låg där i min sköna säng och bara ville somna om och sa att bussen inte kommer förens om 1 timme, så Natta blev lite irriterad och fick gå hem igen. Jag somnade om en halv timme till sen gick jag upp och duschade och satte på mig kläder. 10 minuter innan gick jag ner och tog en macka med ett glas oboy sen var det bara att ge sig ut till bussen.

På bussen satt Natta och vi åkte till skolan samt som vi träffade Linn och Jennifer på tunnelbanan. När vi kom till skolan hade vi klippning. Jag tycker bara dockerna ser ut som Alladin nu när dom har kort hår. Efter lektionen kom Marika som följde med till matsalen och var med på engelska lektionen. Vi gick in i bageriet och smugglade med oss ungefär 10 st nybakade muffins. .SKIT GOTT. Nu ska jag kolla på tv skriver mer sen.
Pusspuss


090210

Jag har precis duschat och tvättat håret och ska hoppa i säng och kolla på tv
God Natt Älskade läsare

Pusspuss

090210

Gooooood kväll ;).

Jag har precis kommit hem har varit på gården med Natta, Marika och Anna men eftersom Marika skulle på bio med Josef så var hon tvungen att gå efter tio minuter. Jag och Natta spelade lite kort med Tonia, matte och denise. Sedan när Anna koom så stod vi och dansade lite. Kul kul. Sen kom Oki, adam och matte ochc Tf så vi gick till ica för att ta ut pengar men så kom min buss så jag var tvungen att springa iväg. När jag kom hem hade min kära mor gjort vofflor som jag och pappa satt och åt. Tjockisar. Sådan far sådan dotter, hahah nee men det var mumsigt.
Nu ska jag sitta lite vid datorn och kolla på tv. skriver säkert ett inlägg sen igen. Så det är inte god natt än :)
Puss

Me like



MÅSTE HA

Alla hjärtans dag



Det spelar ingen roll om man har träffats i tre månader eller i några år, alla hjärtans dag är fortfarande en dag som är extra speciell. Och med det menar jag inte att pojkvännen måste ta en sväng till New york och köpa smycken från Tiffanys och fina underkläder från Victoria Secrets och väl hemma när han kommer hem ska du vara vild som ett djur och .. Ja ni fattar. Se dagen mer lättsam och var dubbelt så kärleksfull än vanligt:
- Frukost på sängen är otroligt kärleksfullt, gärna pannkakor
- Skicka gulliga sms under dagen
- Planera in en middag, då ni lagar mat tillsammans
- Gå på bio eller hyr en film och köp massvis med godis
- Ha en kväll utan mobil och dator, massage är ett bra tidsfördriv
- Vilket även ett varmt och härligt bubbelbad är tillsammas



Hallå vem har egentligen sagt att alla hjärtans dag betyder "spendera tid med pojkvännen/flickvännen" ? Alla hjärtans dag är ju ett utmärkt tillfälle att dra ihop vännerna för en mysig lördagsfika med té och kladdkaka. Alla hjärtans dag är ju faktiskt bara en dag då man får tillfälle att vara lite extra kärleksfulll mot sina vänner eller sin familj.
- Dra ihop vännerna för att fika tillsammans
- Eller varför inte samlas hos dig och baka kärleksmums
- Köp med dig kaffe och bullar till helgjobbet och bjud dom närmsta
- Erbjud dig att laga middag till din familj
- Skicka ett sms till alla som betyder något
- Fråga en killkompis/tjejkompis om ni ska gå ut på kompisdejt
- Samla gänget, ta på er något rött och gå ut och festa!


Vad ska ni göra?

090210

Hejsan.

Kom tillbaka från tandläkaren för en stund sen och min tandläkare är ju den största idioten på hela jorden. Han ryckte och slet i mina torra läppar och sen sitter han och drar i mina kinder som fortfarande är svullna. Blir så himmla irriterad har lust att skrika och kaste något på honom. Asså jag menar herregud han är typ 50 bast och beter sig som om han vore 5 år. Det är inte normalt. Alla som har Kaj på tandregleringen i söder förstår vad jag menar.
Just nu sitter jag inne på Facebook och kollar bilder: Amanda Quesada @facebook.
Bli gärna vän med mig..
Puss

  
Stan :)

090210

God förmiddag alla blogg läsare.

Just nu är jag hemma eftersom jag vill äta hemma och inte några äckliga kassler i skolan. Usch.
Igår gjorde jag inte speciellt mycket jag följde med Marika och Natta till tredje gården för att träna men sen drog jag hem för att plugga vidare på min gympa läxa som jag ÄNTLIGEN är klar med. Sen kollade jag på Prison break också men jag tycker att dom börjar dra ut på det programmet lite väl mycket. Idag ska jag åka tillaka till skolan om typ en timme sen har jag tandläkare i medborgaraplatsen tjugo över fyra. Efter det blir det hem och vid sex ska jag kanske gå på dans sen blir det väll gården ikväll. Ta det lungt med tjejerna. Men nu ska jag äta skriver mer sen.
Puss


090209

GOD NATT KÄRA LÄSARE :)<3

090209

Hejsan hejsan.

Jag har kollat lite på kissies blogg och jag menar den där bruder är ju blåst. Asså det där hon skriver om unga mammor att det är deras fel att barnen beter sig fel och att man ska göra abort det är ju helt sjukt i huvudet. För det första det är ine alls lätt att göra abort, jag menar dom skuldkänslorna man lever med på grund utav att man är så självisk, det är inte lätt och det skulle hon lärt sig ifall hon hade varit igenom det men det kan hon tydligen inte ha varit eller så har hon helt enkelt inga känslor. Att barnen beter sig på fel sätt kan ju också handla om umgänget. Vilka kompis kretsar dom ingår i. Det behöver absolut inte bara vara föräldrarna så SLUTA LYSSNA PÅ KISSIE!!
Hon och hennes kommentarer kan verkligen gå en på nerverna ibland

Mitt Horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Sport och romantik passar dig bra just nu, gärna i kombination. Letar du efter en ny kärlek är det just i samband med fysisk ansträngning eller tävlingsmoment som lågan kan tändas. Något som också fungerar bra är jobb och studier, du känner dig mycket motiverad.


kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5


090209

Kolla gärna in min kära kompis Disas Blogg
www.disas.devote.se


090209

Tjena bloggare.

Förlåt för att jag inte skrivit på två dagar. Jag skäms verkligen.
 
Fredag; firde vi Natta här hemma hos mig. Först kom alla vid typ 6 tiden någon gång först satt vi några tjejer och åt pizza och sedan var det bara att festa loss. Jag Carro, Sap och Cassi delade på 5 liters vin. Mums så vi sjöng lite, dansade lite och satt och pratade. Dom som var här var Jag (såklart), Natta, Marika, Carro, Cassi, Disa, Anna, Jessica, Sarah, Wissen, Davve, Tf, Matte, Oki, Andre, Felix och Adam. Vet inte om jag glömt något. Senare drog killarna till skarpnäck och vi tjejer åkte till söder och gick hem till John. När vi kom dit var alla grabbar där så det var bara sätta sig dricka sitt vin och mingla lite. Jag och Natta hadde inte så värst roligt så vi valde att åka tillbaka till skarpnäck där vi gick hem till Davve och var med Oki, Wiss, Davve, Matte och Sebbe. Vi satt och pratade lite och gick ut på balkongen och tog en cigg tillsammans. Efter att vi varit där så gick jag och Natta ut och mötte Oscar, Roland och Andres som vi satt och prata lite med. Sen till slut gick vi hem och somnade in.

Lördag: Vi gjorde inget speciellt jag var för bakis så vi tog det lungt och sen gick jag Carro, Natta och Matte hem till mig och kollade på en film som hette Prom night. Den var bra faktiskt.

Söndag:
Natta fyllde 17 år igår. Min älskade bästavän börjar bli stor. Jag och Carro kom hem till Natta vid halv tolv då vi ställte oss och gjorde Voffler med Grädde och sylt. SUPER gott var det ialla fall. I födelsedags present fick Natta sanning elle konsekvens den elaka versionen, Body lotion och hand lotion och sist läppglans av mig. Det var inte lätt att hitta grejer till henne för hon vägrde berätta för mig vad hon önska sig.

Idag har jag varit i skolan blev klar med hela huvudet på permanenten och sen på Aris lektion gjorde vi folie slingor. Nästa vecka har va prov i det hoppas det går bra. Får kämpa lite extra hårt.
Snart ska jag följa med Natta och Marika och träna på tredjegårdens gym. Sen får vi se vad som händer efter det men jag skriver mer senare Här får ni bilder från helgen

Puss

060209

God morgon alla bloggare.

Just nu sitter jag och äter två mackor och ett glas oboy framför datorn eftersom jag sa igår att jag skulle försöka hinna skriva. Min buss kommer om en halv timme jag vet inte vad jag ska ha på mig. PANIIIIK. Idag kommer det att bli en väldigt stressig dag för först har jag engelska nu på morgonen sen efter lunch har vi matte och gympa. Och vi slutar kvart i fyra när alla kommer hem till mig klockan sex. Knasigt. Igår slog jag ialla fall in Natts presenter vet inte om hon ska få dom idag eller på söndag på hennes riktiga födelsedag. Jag försöker skriva innan alla kommer hit, hoppas bara jag hinner.
Pusspuss 

050209

Hejsan hejsan.

Jag har precis kommit hem, har varit ute med Natta, Cassi, Sap, Carro och therese. Vi gick till gården där vi satt och spelade lite kort och snackade lite om morgondagen då vi ska vara hemma hos mig och fira Natta. Jag och Sap gick in i gympasalen ett litet tag för att testa våra gamla basket talanger och jag säger bara ett ord: PINSAMT. Vi stod där inne och skämdes, vi missade korgen hela tiden och det är inte något vi  brukade göra eftersom vi tränade varje träning på att sätta bollarna i korgen annars fick man springa. Så nu har vi bestämt att vi inte ska nämna till tex några vi ska spela med eller gympa lärare att vi har gått på basket.. Jag ska försöka hinna skriva imorgon bitti innan jag går till skolan.
Puss

Jag och Natta 2007


050209

Tjena mors.

Idag vaknade jag vid tio tiden någon gång, egentligen skulle jag ha vaknat vid nio men min idotiska mobil ringer inte. Har ingen aning varför men hoppas jag får en ny snart.. Anyway när jag vaknade så gick jag direkt till duschen, sen satte jag på mig kläder, gick och åt frukost, sminka mig och fixade håret. Allt tog typ 50 minuter 1 timme någonting. Jag gick sen och mötte Natta eftersom vi skulle kolla på praktikplatser så vi åkte först till farsta centrum sen till östermalm och sedan till hornstull. Vi hittade ganska många bra och några skit skumma. Nu är jag ialla fall hemma ska fixa lite med löshåret och äta lite. Senare ska jag och Natta hem till Carro och kolla på film och hjälpa henne med löshåret.

Men nu ska jag äta, skriver mer senare.
Pusspuss

040209

Hejsan hejsan

Jag har precis kommit hem har först varit med Natta på gården vi fixade lite med svart löshår som jag hadde liggande hemma hon och Carro fick det av mig så vi delade av det på mitten så fick dom halva var. Det kommer bli skit fint, på Natta kommer det se ut som om hon har svart underhår eftersom hon är blond och på Carro kommer det se naturligt ut eftersom hon är svarthårig. Efter att vi delat upp håret så gick vi och mötte Marika, Carro och Anna vi pratade lite osv sen gick vi tillbaka till gården och spela kort och snackade. Kul kul.

På fredag ska vi vara hemma hos mig och äta lite och dricka lite eftersom Natta fyller år på söndag fyra dagar kvar alltså.
Dom som kommer komma är Natta (såklart), Marika, Carro, Anna, Sarah, Disa, Cassi sen kanske andre, wissen, felix, mikias, djavve sen får vi se ifall resten av dom ska komma också. Men men nu ska jag hoppa in i duschen och ta ett lååååångt skönt bad.
Puss



Me and Carrhoe snart 1 år sedan :)<3

4 januari

Heej alla kära bloggläsare.

Just nu sitter jag hemma hos Carro. Natta har klippt hennes lillberor Patriks hår. Riktig snygging han blev alltså. Kanske ska haffa om några år, hihi jag och natta ska kriga om honom. Ne men det blev snyggt och bra. Natta är så duktig frisör.
Snart ska Natta klippa mitt hår i v-form och sedan ska hon tunna ut mina toppar så det ser bra ut till mitt löshår för jag har äntligen kämpat och slitit och sytt fast det i klämmorna. Själv tycker jag inte att det är likadan färg som mitt hår men N och C säger att det ser likadant ut. Får väll lyssna på dom då.
Kolla vad rolig bild jag hittade på C's dator

Hahaha ganska rolig tycker jag. Ne nu ska jag gå och sätta mit i stolen så ska Natts få fixa mitt underbar hår.
Pusspuss


4 januari

Tjenixen fixen allihopa.

Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sedan. Det har varit en skön dag i skolan efter som jag slutade klockan elva typ. Jag slutar elva varannan onsdag och klockan två varannan onsdag. Idag har vi bara haft frisör ända fram till lunch. Vi skulle vara frisörer till C klassen som skulle vara modeller. Jag klippte Waffaas hår. Först klippte jag hennes toppar sedan gjorde jag lite uppklippning så som hon ville ha det, sedan som styling så fönade jag och lockade hennes hår. Efter stylingprodukter fick bli hårspray och glans spray. Så det var va jag gjorde dom tre timmarna i skolan. Det tog lång tid eftersom jag ville att det skulle bli perfekt, vore ju hemskt och sabba någons hår.

Jag och natta åkte hem tillsammans vi träffade Alessandro i gullmars helt random och det var ett tag sen man såg honom. Trevligt trevligt. Nu sitter jag bara hemma i soffan har precis sytt fast klämmorna i löshåret. Nu måste jag bara tunna ut mina toppar och färga håret för det är lite för ljust, men som tur är vet jag exakt vilken färg jag ska ha.
Ikväll vet jag inte vad som händer tror att jag och Natts ska dra till gården och chilla där för det är ju så OTROLIGT kallt ute. Men men nu ska jag gå och äta lite och fortsätta kolla på våra bästa år.
Puss


Jag som blondin :)<3 saknar mitt håååår...


Har man inte världens bästavän?

Ana Amanda Katalina Quesada Larsson, Lever för, ÄLSKAR & dör för.

Jag finner inga ord som beskriver min kärlek till dig och jag hoppas att du vet att du seriöst betyder mest i hela världen,utan dig skulle absolut ingenting fukna !det är du som gör mig hel, du är min andra halva mitt blod min luft mitt ALLT MIN BÄSTAVÄN, så utan dig fungerar inget och jag blir en halv männsika. Vi har gått igenom så mkt tillsammans och mycket mer kommer det bli, det kan jag lova dig. för du och jag vi ska alltid hålla ihop för utan dig så är det ingen nattaa så ere bara. NA föralltid som vi sagt , så kommer de vara oxå, för jag ska göra allt som krävs för att vi ska hålla ihop hela livet.Många har försökt komma imellan oss men tillslut har dom insett att det inte går och ger upp, dom ska ha klart för sig att INGET någonsin kommer kunna skillja på oss! Jag kommer aldrig svika dig för du är den jag värdesetter mest på denna jord, och det hoppas jag att du vet! Du har alltid ställt upp för mig i alla lägen, och jag göra detsamma för dig bästis! Det finns så mkt mer och säga om dig, men om jag skulle fortsätta skulle jag sitta här hela dagen! Jag älskar dig mest bästavän och det vet du, räkna alltid med mig!Tvivla ALDRIG på min kärelk till dig<3

3 januari

God kväll allihopa.

Jag har varit i skolan hela dagen från fem i tio till halv tre. Jag och N tog ju hand om gympan idag och det gick super bra. Den blev inte så hård som vi tänkte men den var ändå lite tuff. Det fanns vissa i klassen som var jätte duktiga t.ex denize och elin kämpade hela tiden. Väldigt duktiga tjejer. Men det fanns också vissa som inte orkade som gav upp och det är ju lite tråkigt eftersom vad skulle dom göra lixom ifall dom hade lektionen idag och sen gav dom flesta upp dom skulle ju inte tycka att det var så kul. Efter lunchen hade vi matte prov, det var skit svårt tycker jag hoppad bara jag får godkänt ialla fall. Efter matten hade vi service och dä satt vi bara och skrev ner det vi gått igenom tidigare sedan vid halv tre drog jag in mot stan för att möta mamma. Vi åkte till Karolinska sjukhuset för att ta bort mina stygn, och det var hemskt. Dom hade som en liten minisax som dom skulle klippa bort stygnen med och de nyptes till i tandköttet sen när dom skulle dra ut stygnen så kände man hur det drogs. Usch o fy.. Sen efter det har jag bara varit hemma hela dagen sitter just nu och kollar på hide and seek. Ska väll antagligen gå och lägga mig snart så jag vaknar upp tidigt imorgon och har god tid på mig. Imorgon böjar jag nio och slutar tolv, skönt va.

Jag lovar att jag ska bli bättre på dagens outfit.
Vi hörs imorgon gullungar
Pusspuss

2 januari

6 dagar kvar tills min bästavän fyller år<3<3..
Måste ge henne ett stort grattis då alltså.. I helgen som kommer blir det party party hemma hos Marika tror vi. Vi får se och så blir det massor med bärs, vin och vodka för vissa personer. Eftersom de är nattas födelsedag så ger jag med mig och dricker jag också. Hihi busigt.. De som kommer vara där är Jag, Natta såklart, Carro, Cassi, Anna, Disa, Marika, Sarah, Andre, oki, wissen sen vet ja inte. Inga mer ifrån skarnäck tror ja iaf.

Men men imorgon är det jag och Natts som tar hand om Gympa lektionen och det blir basket. Alla tänker jaa basket fan va roligt. Men va har planerat en basketträning ifrån helvetet hahaha. Dom som inte ger 100% kommer få göra så mycket mer. Nu när vi inte behöver vara med kan alla kämpa som fan. Hahaha...
Nu ska jag gå och lägga mig.
Pusspuss

2 februari

Tjeeena mors bloggare.

Jag kom hem för inte så länge sen. Dagen börja med att jag klev upp vid halv sju. Jag duschade i ungefär tio minuter sen gick jag och satte på mig jeans och en stor t-shirt. Den som jag köpte igår ifrån Newyorker. Jag älskade faktiskt min outfit idag. Sen gick jag ner gjorde frukost och så vidare sen så begav jag mig emot bussen. På bussen satt Natta vi pratade om lite grejer som inte är värt att nämna i bloggen. När vi kom till skolan hämtade vi våra frisör väskor och suckade eftersom det var permanent men när våran frisör lärare Annette kom in så sa hon att vi skulle sitta modeller åt klass 1 A så vi behövde inte rulla :)... Sanna klippte mig, hon klippte inte mycket men jag blev nöjd på det lilla man ser. Hon fuckade ialla fall ingenting det blev bra. Efter klippningen och schampooneringen så stylade hon mitt hår vilken också blev super bra.

Dagens andra lektion var teori och folié slingor.
Det gick ganska snabbt att göra slingorna. Men vi gör ju på dockor och inte med riktig färg utan med balsam.
Jag fick VG så det blev jag glad över. Efter skolan drog jag och N till stan för att möta en kille hon har börjat prata med och han såg faktiskt väldigt bra ut. Han heter Rikhard sen kom han med två kompisar också kommer inte ihåg vad dom hette men dom såg också bra ut. Jag köpte äntligen mitt löshår :) Jag är SÅÅÅ nöjd.

Snart ska jag möta natta och i drar iväg till Friskis och svettis
Pusspuss

1 januari

God morgon.

Eller kanske ska säga God eftermiddag.
Igår var det en rätt kaotisk dag. Jag och N åkte till SKHLM och shoppade lite. Först köpte jag en halsduk och en väska från H&M sedan köpte jag en t-shirt och bolero ifrån Newyorker. Jag dör för deras fina kläder. och sedan köpte jag ett marin blått linne ifrån Gina. N köpte jeans leggins ifrån vero moda skit fina. Sen köpte hon en New york T-shirt ifrån Newyorker och leopard kjol, leopard ballerina och en ur gullig sommrig tröja ifrån H&M. Efter att vi hade köpt lite så gick vi till Espresso house och tog en latte och pratade lite, sedan rörde vi oss iväg mot bussen och begav oss hemmåt.

Var inte hemma så länge gick bara hem och åt sen skulle vi gå ut och se ifall vi hittade något men det gjorde vi inte. Så vi träffade några kompisar så vi åkte runt med deras bil hela kvällen lyssnade på musik osv. Dom jobbar som fastighetsvärdar så vi fick åka högst upp i det högsta huset i skarpnäck och kolla utsikten. Den var helt underbar man såg ända bort till stan och globen. Såg typ hela stockholm, helt underbart var det så stod vi där lite och lös med laser på folk som gick nere på gatan. Hahaha det var lite roligt faktiskt.
Ni kommer få bilder på mina kläder. Ska försöka ta på nattas också. Men just nu ska jag sätta mig med familjen och äta lite. Och dom som vill veta så fyller min bästa vän Natta år om en vecka alltså 8 februari.
Skriver mer sen.
Puss

P.S ifall ni har några frågor skriv till [email protected]

RSS 2.0