090331

Hejsan.

Sitter just nu i skolan med världens bästa Sanna och världens bästa Elin.
Vi sitter och jobbar med vårat projekt som ska vara inlämnat om typ fyra veckor. Jag nämnde i ett tidigare inlägg att vi skulle skriva om Davines. Så det är det vi håller på med..

Natta Kom till skolan en snabbis men hon är ju så sjuk min lilla älskling så hon åkte hem igen. Jag håller på att översätta nattas pappaer från engelska till svenska, smarta jag glömde mina papper at Home.. Men vi slutar snart och då åker jag nog till skarpnäck istället  för att ta bussen, funtar på att köpa med min något gott hem.
Anyway men nu ska jag återgå till arbetet sen måste jag ner till salongen och köpa en speciellt balsam för slitet hår som typ innehåller inpackning också men vi hörs.




Erre & Lehmann <3

090330



How could you be so heartless?!!!

090330

ÄNTLIGEN HEMMA

Nu är jag hemma ifrån skolan.
Det har varit en ganska jobbig skoldag ialla fall. Matten var faktiskt helt okej satt typ bara och prata med Lehmann erre och olivia, sen hade vi svenska kollade på en film som hette Elina som vi ska skriva recension om på onsdag. Sen hade vi engelska i två timmar.. Efter skolan åkte jag hem till Natta stackars bästut är sjuk, hon har någon bakterie i kroppen men jag hoppas hon blir bättre snart.

Idag fyller min hund år, 7 år ganska mycket känns inte som om hon e så gammal.
Idag ska jag bara vara hemma kolla på ballar av stål och sitta vid datorn. Kanske plugga lite också men nu ska jag nog sova lite.

090330

Nu är jag klar, jag har duschat, sminkat mig, klätt på mig, plattat håret osv. Nu ska jag nog springa ner och äta frukost så jag inte är hungrig i skolan. Kanske möter Lehmann och Erre i gullmars men men vi får se.. 

Har kollat mitt schema idag. Börjar kl 9 och slutar kl 4 men eftersom det är film dag på måndagar så slutar vi tidigare.
min buss går inte förens om en halv timme så jag har inget att göra som tar död på tiden..
Men nu ska jag ialla fall röra mig mot köket och sedan är det off to school.
Kiss kiss

 
Up and away

090330

God morgon.

Jag har faktiskt ingen aning om varför jag är uppe nu när jag börjar kl.09:00.
Det tar oftast bara 30 minuter för mig att göra mig iordning till skolan. Yeah yeah, Idag fyller Sofia år en väldigt gammal kompis till mig så grattis till henne. Jag är fortfarande sjuk men jag pallrar mig till skolan ialla fall. Det blir inte så jobbig dag eftersom vi kommer kolla på film..

Just nu sitter jag ialla fall och sminkar mig i sängen och skrivier lite, får se vad jag ska sätta på mig.
Men up and away to the shower snart. Försöker skriva mer innan jag drar hemifrån.



Me and Nattaa

090329

Gud jag har inte varit inne på min blogg på länge. Eller rättare sagt skrivit i den på länge.
Jag har varit sjuk fram och tillbaka, just nu har jag världens hosta och hade feber igår. Natta och Carro är också sjuka men vi hoppas alla att det går över snart.

Mina kläder som jag beställt ifrån hm har kommit och jag är SÅÅÅ glad över dom. Dom är super fina. Kommer ta kort på alla dom imorgon så får ni se hur fina dom är. Har legat hemma och myst med familjen hela dagen har varit rätt skönt faktiskt. Och om 4 dagar är det PÅSKLOV :D. Så jävla nice ju....

Men nu ska jag gå och ta ett bad, sen spela kort med Mamma tror jag.
Puss

Jag och Natta 2 år sedan :)


090318

Tjena mors.

Sitter här i skolan med Natta. Varannan onsdag har vi typ hål timme i 2 timmar så vi går alltid till bibloteket och sitter vid datorerna. Längtar till lunch såklart eftersom jag inte ätit någon frukost. Vi har haft engelska så vi gick igenom nationella eftersom vi har det i maj. Hoppas det är ganska likt förra årets, för dom var inte så jätte svåra tycker jag.

Igår var vi ute och firade marika på kungshallarna det var jätte mysigt. Ni kommer få bilder sen när jag kommer hem. Och ni kommer dessutom få bilder på hur mitt håt ser ut eftersom Natta har gjort blonda slingor på mig när vi hade färglektion i skolan. Jätte duktig var hon och jag blev stolt :)..

Men nu ska jag gå till matsalen och BOMBA med mat. ;)

090317

Idag fyller Marika Kjäll år så jag vill gratulera henne :)
Hoppas att hon får den bästa födelsedag. Så idag ska vi ta med henne ut och äta i kungshallarna. Undra vad man ska ta för gott.

Jag har ialla fall nvarit i skolan idag. Har inte gjort så mycket hadde gympa och spelade badminton med Lehmann medans elin och natta gick på promenad. Vi var grymma. Sen hade vi lååång lunch och sedan service där vi satt i våra grupper och pratade om hur vi ska göra davines uppgiften. För er som inte vet är Davines ett märke på väldigt bra schamp, balsam, inpackningar och styling produkter. I min grupp är det jag Natta lehmann ch erre. Den kommer bli så grym för vi har värsta planerna.

Nu ska jag nog gå och ta ett bad :) sen så ska jag kl på mig och fixa mig så att jag är klar att åka.


090304

Tjenare.

Just nu sitter jag bara framför datorn och tv:n.
När jag kom hem ifrån skolan satte jag direkt igång och städade. Mitt rum såg ut som ett bomb nedslag. Ingen vacker syn. Det låg kläder överallt och smink låg utspritt och hår produkter låg helt huller om buller. Jag har också börjat tvätta mina kläder. Jag har tvättat vitt, grått och rosa/blått/grönt/gult. Nu fattas bara det svarta. Jag är så duktig. Sen åt jag och mamma mat osv. Snart ska väll jag ut och möta Natta får se vad vi gör ifall vi går till gården eller möter de andra tjejorna.
Nu ska ja in på Face :)
Kiss kiss


090304

Hej hej.

Har fortfarande hål timme. Men nu sitter jag och Natta med OKI också :D.
Wiiii krambjörn.

Våran svenska lektion börjar halv 1 så måste börja röra mig snart. Har varit i salongen och hämtat en permanent docka eftersom att jag har praktik imorgon så jag kommer inte kunna skriva förens på kvällen.

Fina outfit från ginatricot:

Kiss kiss

090304

Hejsan svejsan.

Just nu sitter jag i skolan med Natta. Vi började kl.08:45 och nu har vi hål timma i typ 2 timmar.
Jobbigt. Vi hade engelska i en och en halv timme och nu ska andra halvan ha så länge också. Men nästa vecka byter vi så att jag kommer ha sovmorgon till kvart över 10. Så jävla nice.

Igår skrev jag inget för jag hade inte tid. Jag kom hem ifrån skolan, fixade pappas hår så att det ser bättre ut nu ialla fall sen så gick jag till hemköp med min syster och handlade mat. Vi lagade spaghetti och köttfärsås. Men precis när maten blev klar var jag tvungen att dra ut och möta Natta eftersom vi har dans på tisdagar. Det var jätte kul på dansen. Det kom några killar som såg jätte roliga ut när dom dansade så jag och natta fick ställa oss längst fram för att visa hur man gjorde eftersom vi har varit där fler gånger än dom. Efter dansen gick vi till grillen och köpte pommes och sen drog vi till gården och spelade kort och så med Maria och Matte. Sen satt vi bara och pratade med Nippe.
Men nu ska jag in på face. Skriver mer snart eller när jag kommer hem ifrån skolan.
Kiss kiss

090302

Hejsan allihopa.

Idag har det varit en stressig dag. Finns inte och säga så mycket om gårdagen ialla fall jag kollade på Gossip girl och klippte min mammas hår som blev super snyggt förresten.. Idag var det ju daxt att gå tillbaka till skolan. Började kl.09:00 med matematik som gick ganska snabbt. Fick använda min nya flashiga bok ;). Ni kan få se bild på den imorgn. Sen hade vi snabb svenska lektion och sedan engelska. Det ända vi gjorde på engelskan var att kolla på skruva den som beckham. Den är faktiskt bra den filmen. När jag kom hem kollade jag på tv och åt sen var det ju dax att dra och träna på friskis och svettis. Efter det mötte vi marika och mickis som vi stannade med och pratade lite men nu är jag äntligen hemma.

Min pappa kom nyss hem, och imorse hade han tydligen kris med att klippa sitt hår och jag säger bara OMG!!!
Han har helt och hållet förstört sitt hår. Haha min pappa e så gullig. Får väll försöka fixa det på något sätt hoppas jag.
Hörs snart
Kiss kiss


090301


Jackan måste jag bara ha <3

090301

God morgon.

Idag är det första mars. Exakt tre månader kvar tills jag fyller år.
Idag fick jag skrapa lotter av pappa så jag vann 75 kr. Tur e spel, men vilket betyder otur i kärlek.
Min mormor kom över så vi satt och kollade lite på Mr bean. Hahhaha han är så rolig. Senare gick jag ut och mötte Natta eftersom vi skulle gå och lösa ut mina lotter och påvägen träffade vi Johan och Davve så vi pratade lite med dom sen när vi fortsatte gå så träffade vi på tobbe. Så vi pratade lite med honom också. Sen gick jag hem och Natta skulle iväg och stor handla. Hmm undra va jag ska hitta på nu :S.

Kiss kiss

RSS 2.0