Minnen :)


05-08

090415

Sista dagen av lovet för mig. AS tråkigt..
Den enda personen som får mig på bra humör idag är Bengan :)


<3


090414

JAG VET ATT JAG INTE SKRIVIT PÅ ETT TAG!!!

Ska försöka skärpa mig.
De flesta börjar ju skolan imorgon, tråkigt att lovet är över. Men inte för miiiig ;). Jag natta och oki börjar på torsdag så det ska vara skönt att få sova ut lite längre än dom andra. Idag var jag ute med natta, oki, wiss, sap och matilda vi satt och pratade lite sen skilldes vi åt så då gick jag wissen oki och natta runt och pratade osv. Nu sitter jag ialla fall hemma har precis gjort en inbakad fläta på mig själv. Är så glaaaaaaad jag har fått en bärbar dator så nu kan jag sitta i sängen och skriva :). I mitt påsk ägg fick jag två böcker, en tavla, MASSVIS med godis och en mini platt tång som man kan ha i väskan. Nu ska jag sova kanske ska upp tidigt imorgon men det beror på *****.. Han kanske kommer hit imorgon bitti. Ja ja nu ska jag kolla på oc boxen sedan sova..

xoxo



090411

Heeeeeeeeeeeeeeej.

Förlåt att jag inte skrivit igår/idag hur ni nu tar det.
Jag har varit med natta idag. På morgonen mötte vi oscar och gick hem till yan o rökte vattenpipa och käkade glass, sen så dro vi till andres kollade på någon SKIT tråkig film som hette the wait. Helt overklig se inte den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen gick vi hem gjorde oss i ordning sen drog vi på fest i bagarmossen som inte var värsta höjdaren. När jag och natts drog där ifrån träffade vi några kill kompisar som var hur roliga som helst att stå och snacka skit med. Så vi stod där ett tag o pratade. sen drog vi tillbaka till skarpnäck och satt och pratade med varandra. Får en att må så mycket bättre med en Nathalie i sitt liv :D Im a lucky girl..
Nu ska jag sova.

Pusspuss på er <3

090408

Helloooooj.

Har varit ute med natta hela kvällen och även fast vi inte gjorde någonting hade vi kul faktiskt.
Vi satt och pratade lite gossip och sånt. Sen träffade vi typ alla vi känner när vi satt där också. Det som jag tycker är riktigt läskigt är när man pratar om någon så kommer den helt plötsligt. Jag trodde de där uttrycket "när man talar om trollen" inte stämde men det stämmer ju in hur bra som helst. Ja ja ska gå och lägga mig nu för imorgon blir det en lååång och rolig dag.


090408

Hmmmm.
Vad ska man hitta på idag?
Det enda jag har gjort idag är att jag mötte upp mamma vid tandläkaren i medis imorse.
Sen så tog jag tunnelbanan till skarpnäck då jag gick och mötte Carolina. Vi satte oss ner pratade lite osv. Sen gick vi hem till Natta kollade face och lite till sen drog vi till grillen. Jag åt kebab med bröd och carro åt kebbab rulle. Ska väll träffa Natta o carro senare ikväll så får vi se vad vi hittar på.


090408




Hittade denna på youtube haha den är ganska rolig :P

090408

Sry, hinne knappt skriva någonting ska till tandläkaren när som helst.
Det finns inte så mycket att säga jag ska få se före efter bilderna idag så det ska bli spännande :)
Kiss kiss <3


090407

Hejsan.

Kom hem för ungefär en timme sen, har legat nere i soffan och kollat på sex and the city. ÄLSKAR det programmet. Jag har varit ute med natta, cassi och carro sen så kom andre en stund så vi pratade och tog det lungt. Fanns inte så mycket att göra det är ju svin kallt ute. Tror att jag ska ta ett bad nu och sen gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon har tid hos tandläkaren. booooooring.



Vad tycker ni om mina glasögon? Porrigt visst?
Haha
God natt ;)<3

090407

Nu ska jag dra ut med Natta ;)

090407

Dagens shopping


Tröjor ifrån ginatricot


Skor - hm
resten ifrån Cubus

090407

Nu har jag kommit hem.
Det blev inte stan utan det blev farsta men det är ju ungefär lika bra och närmre hem.
Jag köpte två linnen, ett läppstift, två naglack och ett par bebis skor till min gud dotter. Dom är hur gulliga som helst. Natta bytte sin jacka som är super snygg och efter det gick vi och tog en fika. När vi kom till skarpnäck träffade vi wissen och valle så vi satt och pratade lite med dom, sen drog vi hem och lämnade grejerna och sen ut igen eftersom det är så himla fint väder. Så vi gick ut träffade på mikias och danne snackade lite med dom sen gick vi och satte oss i solen. Nu är jag hemma ska snart hjälpa min pappa laga mat för han är inte direkt världens bästa kock. Men men ni får bilder på kläderna jag köpt senare. Puss puss
Natta                          Jag
 
 
Min äppelpaj med vaniljsås :)<3

090407

Nu drar jag till stan med Natta
Så här ser man ut idag.


Jeans - HM
Linne - HM
BBTröja - Nattas

090407

GOD MORGON!

Jag somnade inte förens sent igår då killarna som var i stugan var AS högljuda.
Men men. Jag vaknade för ungefär 1 timme sen så gick jag ner och åt frukost ute eftersom det är så jävla fint väder så man kan ju inte spendera dagen inomhus. Jag ska nog åka till stan med Natta eftersom jag måste köpa något till min gud dotter Moa. Har inte hälsat på henne på ett tag så det får jag skärpa mig med. Men nu ska jag gå coh göra mig iordning, så hörs vi sen..



Jag och Moa

090406

Jupp då var man hemma.
Även fast det är lov så finns det inte så mycket och göra. Man gör typ allt som man gör på vardagarna.
Jag var hos min moster i bagis eftersom hennes pojkvän fyllde år så vi satt där åt tårta, bullar osv. Skit gott, hela feta släkten också. Jag drog efter ett tag och mötte upp Natta vid bergholm så träffade vi roland och matte och gjorde lite grejer som inte är värda att nämna eftersom vi misslyckades med det.

Nu ska jag gå och kolla på någon film sen ska jag gå och lägga mig. Jippi!
Kommer få mina host attacker inatt igen så jag kommr såklart inte kunna sova.


God natt <3

090406

Nu har jag kommit in igen lekte för fullt med min hund som fick springa fram och tillbaka hela tiden,
Hon är helt slut hon ligger och sover nu. Jag gick till hemköp för att köpa glass och det gjorde jag. ÄLSKAR GLASS. Finns ingen härligare sommar känlsa än glass och solglasögon. Väldigt nice. Snart ska jag till min moster eftersom hennes man fyller år så jag får väll umgås med min kusin malin. Men nu ska jag gå och fixa mig lite.


SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Dagens outfit


Linne - H&M
Jeans - Gina
Ett vår tecken kan alltid vara uppvikta jeans.

090406

FAN VAD HÄRLIGT VÄDER!

Vaknade vid 12 av att solen lös.
Så härligt. Idag har jag bara varit hemma var tvungen att ta hand om hunden men medans jag har varit hemma har jag haft lite ME-TIME. Alltså rakat benen, bikini linjen och aa you know. Jag köpte nämligen en hårborttagnings kräm när jag var i stan med Natta och den var faktiskt super bra men man måste ha den max tiden 6 min. Sen har jag tvättat håret smörjt in mig med hudlotion och målat naglarna. Valde färgen rosa för det är så sommrigt. Ska snart ut med min hund på denna vackra vår dag så det blir en lång prommenad.


Hårborttagnings krämen :
Smörjer på krämen på benen sedan väntar du HÖGST 6 min och
 sedan skrapar du bort det med den blåa skrapan.

090403

Tjeeeeeeena mors nu drar jag till stan Med Natts. Hörs när jag kommer hem
Kiss kiss


Jeans - Gina
Skjorta - HM
Skor -  Din sko
+ skinnjacka


090403

God morgon.

Själv började mitt lov redan igår :)
så j*vla härligt men för dom flesta börjar det idag så det är ju också skit härligt.
Jag vaknade för inte så länge sen så tänkte börja fixa mig osv och sedan åka in till stan.
Ni får dagens outfit sen ;) kiss kiss



Ny vaken

090401

Idag har jag kommit på att det bara är 2 månader kvar tills jag fyller 17 och 1 månad och 1 vecka kvar tills jag får ta bort min tandställning. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag längtar. Älskar att ha något att se fram emot för då går tiden så mycket snabbare. Jag kan inte fatta att det var 3 månader sen jag opererade mig. Sjuk.

Idag har jag varit i kärrtorp med min syster sen nu på kvällen vart ute med Natta och våra hundar.
Hatar att sitta hemma och vara sjuk. Imorgon ska jag till skolan ialla fall, börjar kl 11 typ sen ska vi snacka om droger osv sen gå hem så det klarar man av. Nu ska jag sätta mig och kolla på yesman igen den är SÅ rolig :D.



Lehmann Quezze Erre.
Fotograf: Peña

090401

FÖRSTA APRIL!

Solen är framme och det är inte vilken dag som helst. Idag får man säga aprilskämt som man inte har gjort på 1 helt år. Några som har sagt några roliga idag? Jag kommer inte på ett skit jag blir bara lurad själv. Idag fyller Oscar palmér muñoz min älskling år. Han fyller hela 20 år min krambjörn så i helgen ska vi fira honom. Jag är hemma ifrån skolan idag eftersom jag är sjuk men ändå sitter jag och pluggar. Väldigt duktig. Gick ut på en promenad med Carro och Natta snabbt det var jätte skönt VÅREN ÄR ÄNTLIGEN PÅVÄG. Snart ska jag gå och möta min syster för vi ska till skarpnäck och käka på grillen. Mums kebbab..

Men först å främst måste jag ju in o duscha så se you later <3
 
Best Friends <3

RSS 2.0