Smink

Foundation

En välapplicerad foundation slätar ut små ojämnheter och gör att din hud ser perfekt ut. Blanda produkten på handryggen innan du applicerar den tunt med en svamp. För att undvika effekten av en mask i ansiktet bör du utgå från ansiktets mitt och arbeta dig utåt (lämna näsan och hakan till sist). Klappa försiktigt in foundation i huden.


Rouge

Ge ditt ansikte struktur genom att välja från en palett av bruna nyanser och använd en rougeborste för att svepa färgen över kindbenen i en lätt båge från örat till ansiktets mitt.

Använd en ljusare nyans för en fräsch look. Le och applicera därefter färgen på kindernas rundning med en snabb och lätt cirkelrörelse.


Mascara

En mascara framhäver dina ögon och skapar en illusion av fylligare och mer svängda ögonfransar. Börja i mitten och vicka skaftet lätt tills borsten har fått ett bra tag. Koncentrera dig på franslinjen och dra borsten mot toppen av ögonfransarna. Undvik att applicera för mycket. Avslutningsvis: tryck med hjälp av fingrarna försiktigt upp ögonfransarna tills de torkat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0