Clothes

Dett är lite av det jag beställde ifrån h&m 2 linnen och 1 Cardigan
som är skön att bara ha i sommras efter man badat eller något.


  

Dagens outift


Tröja - H&M
Jeans - Ginatricot
Kommer matcha det med skinnjacka från sisters
och en vit väska ifrån H&M. Skor högklackade fårn Din sko.
Bild kommer senare

31 januari

God morgon bloggare.

Haha förlåt jag har så dåligt samvete att jag säger att jag ska lägga upp bilder på mina nya kläder, dagens outfit och allt det där men så gör jag inte det. Igår hade jag inte tid med det men jag lovar att jag lägger upp det när jag kommer hem igen eftersom jag ska åka till SKHLM centrum snart. (Skärholmens centrum) till dom som inte visste. Jag och N ska åka dit och kolla ifall vi kan få praktikplats på Rinse (frisör), eftersom vi måste ha 175 timmar praktik i ettan på gymnasiet. Sen ska vi också köpa lite kläder och sånt ifall vi hittar något. Jag behöver byxor också vill jag kolla efter Cardigans. Nice nice.

Igår ialla fall blev det film kväll. Jag, N och C hyrde en film som hette Funny games. Den var ju hur sjuk som helst. Handlade om ett par bröder som behöver knark så dom rånar folk som bor i värsta fina sommar husen och sen så slår dom vad med dom människorna att dom inte kommer leva inom kl.09.00 och vad ska dom stackars människorna göra när dom är så psykiskt sjuka. Den är hemsk ialla fall speciellt när den ena knarkaren alltid kollar in i kameran och frågar frågor till personerna som kollar. Skit äcklig snubbe tycker jag. Ikväll får vi se vad som händer ifall de bli min stuga eller någon annan fest. Nu ska jag gå och ta kort på mina nya kläder och dagens outfit.
Pusspuss

30 januari

Tjena bloggare.

Slutade skolan vid kvart i fyra..
Dagen började med att jag försov mig. Jag vaknade fem i halv nio när jag skulle ta bussen som gick kvart i.
Jag sprang upp, packade min mat sedan hoppade jag snabbt in i duschen tog på mig ett par jeans från Ginatricot och sedan tog jag bara en skjorta av pappa och ett leopard skärp till. Efter det sprang jag ut till bussen och hann precis i rättans tid. Dagen började med engelska där vi gjorde prov. Det gick väldigt bra även fast jag inte hade pluggat till det. Okej om jag ska va ärlig visste ja inte ens att det skulle bli av. Jag måste verkligen lära mig att lyssna på lektionerna.
Efter det var det lunch sen var det bara matte och gympa kvar. By the way så håller jag och N i nästa gympa lektion. Det blir basket eftersom vi gick på basket i några år.

Efter gympa lektionen tog Jag och N bussen till skarpnäck och gick till gott om för att hämta tre utav sju plagg som jag klickade hem ifrån h&m online. Kan fota det lite senare och lägga upp. Sedan åkte vi hem till mig. N's bror hade låst henne ute och åkt till stan. Taskigt. Men vi åkte ialla fall hem till mig gjorde makaroner och kollade på Björn Gustvsson filmen. Hahahahahaha han är så otroligt rolig.

Ikväll vet ja inte  vad som händer, kanske hittar fest eller någonting. Får hoppas på det bästa. Men det blir nog ingen dricka för min del. Kanske en smutt men men får se. Vad ska ni läsare hitta på ikväll?
Puss

29 januari

Äntligen hemma.

Jag åkte in till Östermalm och hälsade på N. Hon klippte mina toppar eftersom dom var slitna och gav mitt hår V-form.
Jätte snyggt faktiskt. Hon skulle egentligen gjort blonda slingor på mig men han som jobbade där sa att det inte skulle funka med hetta och han ville inte att hon skulle göra folie eftersom vi inte har lärt oss det sdå bra så det är bara boka tid på en salong ifall jag vill ha tillbaka mitt blonda hår. Liv kom också till salongen K klippte henne och slingade hennes hår med hetta. Får se imorgon hur det blev. Just nu sitter jag hemma ska gå ner och äta snabbt sedan ska jag städa mitt rum lite bättre. Jag får se ifall jag går och möter N vid tunnelbannan när hon har slutat och ifall vi skulle gå till Gården. Men men får väll se hur det blir. Dagens outfit bild får ni senare ikväll.
Pusspuss

Me like


29 januari

God morgon kära bloggare.

Det har varit väldigt skönt att sova ut tycker jag.
Just nu sitter jag och kollar på Stomp the yard och tuggar på en macka. Ja tror att jag ska göra en större och bättre frukost eftersom frukost är dagens viktigaste måltid. Jag ska snart gå och duscha och klä på mig sedan måste jag städa rummet lite och vid tolv - ett någon gång ska ju jag in till Östermalm och möta Natta och Karin. Jag tror att jag ska ta en liten promenad förbi h&m för att köpa en rosa scarf och sedan förbi Åhléns city för att köpa ett block till skolan. Ni vet sånt där block som man kan ha för alla ämnen. Anledningen till att jag  vet att jag kommer välja en rosa scarf är därför att jag ÄLSKAR rosa. Ne men nu ska jag gå och göra mig iordning. Hmm undra vad jag ska ha på mig men ni får en bild lite senare.
Puss

Veckans låt!

Aerosmith - I don't wanna miss a thing

28 januari

Tjena alla bloggare.

Idag har det varit en skön dag förutom att jag var tvungen att stressa super mycket imorse.
Jag vaknade vid tio i åtta och så smsade jag N för att fråga när vi börj och hon sa att vi började kvart i nio så jag var tvungen att rusa upp sätta på mig kläder packa väskan med macka och risifrutti och sen äta frukost. Medans jag satt och åt frukost kollade jag på desperate housewives och glömde totalt bort tiden,så när jag ser att kl är prick åtta springer jag till hallen sätter på  mig skor och drar ut till bussen. När jag står vid hållplatsen kommer jag på att jag glömde väskan. Jag ser att bussen är påväg så jag börjar springa och precis då kommer pappa utspringandes med den som tur var så jag gick på bussen och träffade Natta och hann i tid till skolan.

När vi kom till skolan så skulle vi ha klippning.
Vi skulle klippa av våra fina dockors hår. Det var en ganska svår klippning eftersom att man var tvungen att hålla håret i 45 grader och klippa. Dom blev helt okej till slutet tyckte jag ni får ju döma själva för det kommer bilder. Efter det hade vi lunch men vi gjjorde inget speciellt sen så hade vi bara engelska och då jobbade jag väldigt bra tycker jag. Stolt.
Efter skolan åkte jag hem och sov i ungefär två timmar och sen gick jag ut och mötte Amanda, och vi träffade sap på vägen också så vi stannade och pratade lite. Sen skulle Amanda iväg och träna men jag mötte Oki, Adam och Andres så jag stannade ute med dom i väntan på Natta. När N kom gick vi till gården och spelade kort sen jag jag till ica och köpte veckorevyn och sofies mode på vägen hem.

Just nu sitter jag och äter smarriga mackor. Det går bättre och bättre för varje dag som går att tugga.
Imorgon är jag ledig eftersom jag inte har hittat någon praktikplats men jag ska åka in till östermalm vid 12-1 någon gång och luncha med Karin och N. Jag tar med mig kameran så ni får se hur vi har det. Sen kanske dom ska göra blonda slingor på mig på deras salong. Jag saknar mitt blonda hår väldigt mycket. Jag tycker jag passade bättre som blond. Ni kan få en brunett bild och en blondin bild sen.
Nu ska jag fortsätta kolla på into the blue sedan ska jag gå och lägga mig. Är väldigt trött.
Puss puss
Före             och            efter
 

Dagens outfit


Kofta - Ginatricot
Jens leggins - Bik Bok

27 januari

Hej bloggen.

Idag trodde jag att det skulle bli en lång dag men dägen gick väldigt snabbt.
Jag behövde inte gå till gympan som började fem i tio imorse så jag hoppade över den och kom till lunch ca fem över elva. Jag mötte Natta vid gympa salen och gav henne hennes smink som hon glömde hos mig dagen innan. Sedan så åkte hon jag, karin och jennifer till skolan och åt pannkakor med sylt och grädde. Jag behövde inte ta med mig egen mat till skolan idag så det var ganska skönt. Efter lunch hade vi matte som gick väldigt snabbt, jag lyssnade på musik och plugga medans natta målade fransk manikyr med mina nya naglack. Efter matten så hade vi ASH, vilket betyder service. När jag, natta, karin, olivia, sanna, elin och carro satt ner på golvet utanför klassrummet så kom det en spec kille. Vi hade våra ben för gången så ingen kunde komma förbi så den där spec killen tar VÄRLDENS sats och hoppar över oss. Hahaha, lite skum faktiskt. Servicen gick också väldigt snabbt jag gjorde prov som de andra gjorde medans jag var på sjukhuset. Efter ASH hade vi svenska sen slutade vi kvart över fyra.

Jag tog bussen hem med natta och då var det bara att göra sig iordning efter som vi skulle åka till Mongoliska inne i stan med tjejorna för att fira C's 17 års dag. Vi sjöng och dom åt massor. Jag kan ju inte äta men jag följde med som sällskap och hade jätte roligt. Natta åt för mycket så hon mådde inte så värst bra när vi gick därifrån så hennes pappa (snäll som han är) kom och hämtade oss med bil.
Nu är jag ialla fall hemma och ska snart gå och lägga mig. Är verkligen skit trött.
Vi hörs imorgon
pusspuss
Här får nu några bilder

Manikyr naglar



Tjejmiddagen
  
  

Dagens outfit


Linne - H&M
Tröja - Bik Bok
Jeans - Ginatricot
Skor - Converse
Skinnjacka - Sisters
Halsduk - H&m

27 januari


Carolina Andersson 17 år.
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva
ut i hundrade år. Ja visst ska hon leva ja visst
ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundade år.

Grattis på födelsedagen C.

26 januari

Hejsan alla bloggare,

Just nu sitter jag här framför datorn och målar fransk manikyr, ni kommer att få se det på bild imorgon jag lovar.
Idag var jag i skolan, det blev lite kaotiskt på grund av att jag inte kunde äta maten i skolan så min pappa var tvungen att hämta mig och skjussa hem mig så jag kunde äta. Idag i skolan hade vi solfjäders permanent och folíe slingning.
Dagen gick ganska snabbt tycker jag, och imorgon har vi sovmorgon till kl.10.00 så det kommer ju vara super att kunna sova lite extra länge.. Efter skolan så åkte jag ialla fall till Globen med Natta och Karin. Jag köpte Franskt manikyr kit, nagel penna, en ögonskugga (guldig) och en ansiktsmask med jordgubb i. Har hört att jordgubbar är jätte bra för ansiktet så man får väll hoppas på det.

Imorgon fyller Carolina Andersson 17 år och vi tjejer ska iväg och äta på mongoliska. MUMS :).
Hon får ett eget inlägg imorgon också. Men nu ska jag kolla runt lite på kläder på nätet sen blir det väll bums i säng.
Go natt
Puss

Skola.

Tjaa bloggen.

Idag blir det första dagen i skolan för min del.
Jag hoppas att det går bra. Jag tänkte ta en outfit bild men min kamera hade inga batterier.
Idag har jag bara frisör hela dagen så det är ingen jobbig dag. Men smarta jag har ju inte tänkt ut vad jag ska ha med mig att äta eftersom att jag inte kan äta hårt som alla andra. Smart va?. Jag funderar på om jag bara ska ta med mig risifrutti, jordgubb. Mums. Sen tar jag väll med mig oboy eller något på flaska. Nu måste jag gå ska ta tunnelbanan från skarpnäck som går 7 över. Men vi hörs efter skolan.
Puss


Party Party

Från carros:
Klicka för att förstora.
  
 

Tips

Eyeliner:
För Blåa ögon: Baby blå är bäst betonat av brunt eller marineyeliner. Kol eller grå färgad skugga är trevlig för lite drama.

För gröna ögon: Testa en ljus brun, eller en kamel-färgad eyeliner för att framhäva ögonens styrka.

För Bruna ögon: Mörkbrun eller cacao färgad liner framhäver djup i ögonen

Ögonskugga:
Grund:
 Grunda med foundation och pudra lätt över med lite puder för att få en jämn yta.

Applikation: Skumgummi applikator för en intensiv och färgrik ögon makeup eller en mjuk pensel för en mer netural look.

Lägg den ljusaste färgen som grund. Sedan tar du den mörkaste ytterst på ögonlocket och i globlinjen, ,och sen ifall du vill ha tre nyanser så lägger du en färg mitt emellan de två du har i mitten.

Voíla så har du en fin applikation av ögonskugga..

25 januari

Tja blogen..

Igår kom vi till carro vid sju halv  åtta någon gång eftersom det blev sådan jävla knas med drickan som N och M skulle ha.
Men när vi kom dit så var det ju lite röj dom som var hos carro var ju jag, anna, marika, natta, sarah, disa, cassi, tove, jessica, andre, felix, jocke, johan, wiss, robin c, oki och några till kommer inte ohåg riktigt. Alla dansade och hade kul men ja tror natta drack lite för många pilsner eller vad säger ni tjejer?
Haha jag drack ingenting, ni vet nykterist :). STOLT. Haha ne skoja men ja kan inte dricka nu när mitt ansikte fortfarande är svullet efter operationen. Men indag fyller André Nilsson år så Grattiiis på dig andré.

Jag åkte hem vid typ halv elva så kom jag hem vid typ kvart i elva. När jag kom hem var min mormor, morbror, morster, hennes fästman och kusin där. Vi spelade ett kort spel som heter Hollywood. Har spelat det med familjen ända sen jag var liten det är typ tradition att spela det när familjen är samlad. Jag och min mormor kom faktiskt delad första plats, och efter vi spelat följde ja henne till busshålls platsen för att hon skulle åka hem. Imorgon ska jag åka hem till henne och baka hennes goda kakor med henne.. Jag älskar att vara med min mormor. Vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Får se vad dagen för med sig ska väll ut ch träffa natta och tjejerna sen.
Puss

..

Tjena mors bloggen.

Jag har precis kommit hem från stan, jag säger bara en grej sakerna vi köpte till C vill jag ha för mig själv. Dom är så fiiina. Dom som var i stan var jag natta, marika, anna och sarah. Vi mötte upp carro innan vi åkte hem för hon kom ifrån tumba. Hon har lugg nu hon passar jätte bra i det plus att hon har färgat håret. Hon passar så bra i svart.

Igår och idag kollade jag på en film som heter The holiday. Det handlara om två tjejer som heter Amanda och Iris. Iris bor i england i en lite by i ett gulligt litet hus medan Amanda bor i Los angeles i en stor fin villa. Båda blir svikna av sina "kärlekar" och bestämmer sig att dom behöver en semester. Dom byter liv. Amanda åker till england för att koppla av medans Iris åker till Los angeles för att koppla av. Filmen tycker jag är väldigt rolig och romantisk och jude law är så underbar i filmen..



Nu ska jag gå till Natta sen går vi hem till carro.
Pusspuss

Mina Tjejer :)

Nu får ni veta vilka de e som står med i min blogg.


        
M                        N                    C                      A                       C

Bästavän!


Nathalie Alexandra Peña
Är den mest värdefullaste personen som finns på denna jord, eller ialla fall i mitt liv.
Jag vet allvarligt talat inte vad jag skulle göra ifall inte hon fanns. Hon är mitt ljus i mörkret. Hon har världens bästa personlighet. Hon är snäll, omtänksam, rolig, kreativ och så mycket mer. Jag blir så glad varje gång jag ser dig och kan inte sluta le. Du betyder mest för mig och det har du alltid gjort. I alla väder och dar är du det BÄSTA jag har. Du är så himla underbar.  Du är allt en bästavän ska vara. Jag älskar dig så himla mycket och det hoppas jag att du vet. På msn brukar vi hålla på hur länge som helst och säga jag älskar dig mest till varandra och vi slutar inte förens den ena ger upp men ändå förstår vi att vi inte kan beskriva vår kärlek till varandra på något sett. Det krävs mer en tusen ord för att beskriva hur mycket du betyder för mig. Inte ens några små tangenter kan inte beskriva hur myckeet du betyder för mig men genom att skriva det här så bevisar jag för alla som läser det här att du är min bästavän. Jag är tacksam för hur mycket du har ställt upp för mig med allt. Jag kommer också alltid finnas här för dig när du än behöver mig. Jag vill aldrig förlora dig, för jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig. Våra minnen är och kommer alltid vara oförglömliga.. Du har inte en del av mitt hjärta du är mitt hjärta, och det kommer du alltid vara.

Jag älskar dig Nathalie <3

Hej kom och hjälp mig!

Hej bloggen.

Det har varit en lång fredagskväll. Jag var ute med natta och marika ett tag vi tänkte dra till björhagen på fest men jag orkade inte, vet inte om dom åkte dit eller inte.

Jag kom hem vid 9 eftersom min morbror skulle komma med sin nya flickvän och hennes son. Dom hade en liten överraskning med sig och det var världens gulligaste Rotwailer valp. Den är hur söt som helst jag vill behålla den.. Hans flickvän är jätte trevlig men jag vet inte vad jag ska göra åt hennes son. Han slutar ALDRIG prata och från vad jag får höra så tror jag att han är mobbad där hemma i Göteborg. Just nu har vi spelat nintendo wii i några timmar och jag förstår verkligen inte vart han får all energi ifrån.. Jag ffick min pappa att ta över mitt spel tack och lov men nu börjar han förlora temperamentet han också.. Eftersom dom spelar nintendo wii i vardagsrummet så tror jag inte att det kommer bli någon sömn för mig nu inte.

Anyway, imorgon ska jag åka in till stan med N, M OCH A. Vi ska köpa present till Carolina eftersom vi firar henne imorgon. Ni får veta imorgon vad vi köpte för jag vet inte om Carro läser bloggen så vi riskerar inget va. Vi ska ialla fall vara hemma hos henne imorgon sen kommer det några grabbar som ska vara med, får hoppas att det blir kul.

Nu ska jag gå upp på mitt rum och kolla på film så jag slipper sitta här och lida.
Pusspuss

Jag och N som blondin och röding
Nu är vi Brunet och blondin.

23 januari

Hej hej bloggen.
Imorse när jag vaknade åt jag en stor tallrik gröt och drack en stor kopp oboy. Det var super gott ett perfekt sätt att börja en dag. Sen satt jag bara hemma städade lite och fixade mig. Idag kommer min morbror och hans familj. Jiiihaa kommer inte bli så värst kul men vad ska man göra. Vid fyra tiden åkte jag in till stan och mötte Nathalie och karin. Jag köpte en ny svart halsduk som jag kan skydda mitt ansikte med eftersom jag inte vill att folk ska se min svullnad vid käken. Alla kollar men det kan jag leva med.

Nu har jag precis ätit det blev en stor tallrik med makaroner :).
Jag älskar makaroner. Sen ska jag gå ut med Natta och Marika får se vad vi hittar på, finns inte så mycket att göra.
Imorgon ska vi ialla fall fira Carolina. Hon fyller 17 år på Tisdag, stor flicka alltså, så vi ska typ va hemma hos henne men jag kan inte dricka eftersom min käke så jag får se till så att alla mår bra och inte gör något dumt. Jag har saknat att vara med mina tjejer.
Vi hörs senare
Puss

Jag ocg bästa vän <3

..

Hej bloggen. Så det blev inge farsta idag inte får se om ja åker dit med mamma imorgon istället. När jag var hos tandläkaren blev jag skit sur. Han kunde inte sluta dra i mina läppar som har blivit väldigt torra på grund av operationen så dom spricker väldigt lätt. Jag gick och mötte Maria en snabbis vi pratade lite och så o m rättegången som kommer, jag är hennes vittne eftersom jag var den enda som va med henne när det hände men den andra idioten hittar på massor av lögner så vi får helt enkelt se hur det går. Senare i alla fall gick jag och mötte Natta vid tunnelbanan när hon slutat sin praktik. Vi gick till gården och spelade nintendo wii och twister, det var ganska skojjigt. Just nu har jag kollat på en film som hette Never back down. Den var grymt bra, heta skådespelare, bra handling vad mer behöver man :).

Jag har äntligen beställt kläderna ifrån h&m ja visar dom i ett inlägg imorgon men nu ska jag röra mig mot sängen.
God natt.
Amanda

veckans låt!

Kiss - I was made for loving you baby

Lär känna mig lite bättre

Jag heter: Amanda Catalina Quesada Larsson
När fyller du år? 1juni:)
Vilken tid gick du upp idag? 10-30 :)
Har du sovit i din egna säng inatt? Neej soffan :(
Har du sovit ensam inatt? yes
Hur svarar du i telefon? Hej de är amanda, eller hallå?
Vad ska du göra ikväll? jag vet inte, vara med natta och amanda tror jag
Vad ska du göra imorgon? imorrn äre fredag, det betyder bara en sak : partey !
Bär du glasögon eller linser? Ja
Har du piercing? nej hadde i näsan vill ta i ögonbrynet
Har du tatuering? neej :( viill haaa !!!
Är du bra på att laga mat? Ja faktiskt 
Hur vig är du? Inte så värst
Bor dina föräldrar tillsammans? yes
Vilken ögonfärg har du? gröna
Vilka hårfärger har du haft? brunt, blond, svart!
Har du någon gång gråtit dig till sömns?  OM jag har !


SATC



Ja goda nyheter alla sex and the city älskare. Det kommer komma en ny Sex and the city movie. Undra hur den kommer vara ifall man får se hur carrie och big har sitt liv tillammans eller om de tar slut. De ryktas om att Britney spears kanske ska medverka i filmen men det tycker inte jag. Jag älskade första filmen, satt och grät tyckte så synd om Carrie..
Vad tyckte ni om Sex and the city filmen?

God morgon

Jag vaknade för ungefär en halv timme sedan och gick upp och gjorde frukost. Eller frukost och frukost en risifrutti och ett glas oboy mer kan jag ju inte äta eftersom min käkoperation. När jag ätit klart och skrivit lite i bloggen så ska jag hoppa in i duschen för att duscha och tvätta håret. Klockan 14.00 ska jag vara hos tandregleringen i Medborgarplatsen för att göra någonting med käken, det är första gången nu efter operationen. Men Kaj är en duktig och väldig rolig snubbe. Pappa skjussar mig eftersom jag inte vill visa mig ute så som jag ser ut sen får han vänta på mig och skjussa hem mig också.

Senare idag ska jag städa lite eftersom min morbror och hans familj kommer hit ifrån Göteborg dom ska bo här över helgen, men sen ska jag med mamma till farsta. Jag ska köpa lite grejer till skolan sen tror jag att ja ska köpa något klädesplagg också. Jag har iaf beställt kläder och sånt ifrån h&m idag. Shop online. Jag kan knappt vänta tills dom kommer.. Nu vill jag bara ha vår, soligt, gud va man längtar.
Så här ska jag klä mig i sommar:
(Önske outfit)



Hur ska ni klä er i sommar?
[email protected]

Horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Du hinner inte med vänner, intressen, nöjen eller kärlek. Just nu fokuserar du stenhårt på din karriär, studier, pengar och andra materiella ting. Du tänker väldigt mycket på framtiden och du har ganska svårt att koppla av. Inte särskilt roligt men du får onekligen mycket gjort just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 

Fy på mig!!

Hej bloggen. Förlåt så hemskt mycket för en sådan dålig uppdatering. Jag har helt enkelt inte haft tid. Senaste gången vi hördes skulle jag åka hem från spanien, ja de gick ju åt helvete. Planet skulle lyfty vid 03.15 den 3:dje januari så i var på flygplatsen 01.00 och sa hej då till familjen och så checkade vi in. Vi gick in och kollade i lite affärer tog en fika och sov lite. Sedan fick vi höra att det var förseningar med planet och det blev mer försening än vad vi förväntade oss. Planet lyfte inte förens kl 09.00 så när vi kom till madrid hade vi missat vårat flyg till stockholm.
Vi fick gå till Iberia information och när vi kom dit var det en otroligt lång kö, för det var massor med folk som hade missat sina flyg på grund utav förseningarna. Iberias piloter och flygvärdar höll tydligen på att strejka så det var ett rent helvete där.

Vi stod i kön i fyra timmar och väntade sen när vi äntligen kom fram så fanns det inga flyg till stockholm förens den 5 januari men som tur var fanns det 8 biljetter kvar fast till dagen efter. Den fjärde. Iberia gav oss ett hotell mitt i madrid centrum och det var verkligen ett fint hotell. Jag fick eget rum som var jätte fint jag tyckte om det väldigt mycket jag hade en dubbelsäng ett fint badrum, tv, minibar och balkong. Vi gick ut köpte lite kläder och åt sedan gick alla till sina rum. Jag tog en öl ifrån minibaren sen såg ja och kollade på tv. Dagen efter åkte vi tillbaka till flygplatsen och fick äntligen plats på planet. När ja kom hem gick jag och mötte natta och marika och satt å pratade. Saknade dom jätte mycket.

Men nu till nutiden. För exakt en vecka sen idag opererade jag käken. Dom flyttade fram underkäken och flyttade upp överkäken så att man inte ska se mitt tandkött när jag ler. Jag hade ganska ont dom första dagarna men nu är det bättre är rätt så svullen i ansiktet bara men det går över om ca en vecka till. När jag går ut skymmer jag käken eftersom jag känner mig så himmla tjock, men bara i ansiktet för jag har gått ner 5 kilo på grund av operationen eftersom jag inte kan äta, kan bara dricka soppa osv. Gissa om jag kommer att äta söder mig när jag är normal igen :D. Ni kommer få se bilder sen hur de såg ut före och efter så ni vet hur det blev.
Idag har jag varit hemma lagat mat. Jag lagade Korvstroganoff á la thai till mamma och pappa. Jag kan inte äta sånt just nu. Efter det gick jag ut och mötte Amanda och natta vi åkte till medis köpte en latte sen så gick vi till ungdomsgården i skarpnäck och pratade lite. Nu är jag hemma kollar på tv och ska beställa lite kläder på internet. Får se vad morgon dagen för med sig kanske skriver ett till inlägg snart eftersom jag varit så dålig på det.
Puss

Gratis kläder :D

Jag bara älskar gratisklader.se
Det e det bästa :D
Bli medlem nu, annars kommer ni ångra er gott folk :)


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=138015

Första inlägget 2oo9 ;)

Hejsan bloggen.
Igår gick ju jag ut då med min släkt och familj. Vi satte oss och åt vid 23:00 tiden (alltså var kl 00:00 hos er). vi åt massor av olika rätter, det fanns skaldjur som t ex räkor, musslor, calamares osv. Sedan hade vi tre olika pasta rätter och fyra olika ris rätter :). Själv åt jag paella med kyckling klubbor ocoh salladdet var hur gott som helst.
 Vid tolv slaget ställde sig alla på balkongen med vindruvor och ett champange glas och kollade på fyrverkerierna, dom var så himmla vackra glittrande i alla olika färger..
Vid halv ett skjussade vi hem min farmor och min fasters pojkväns föräldrar. Efter det åkte vi ner mot las canteras (stranden) där ett band som sjunger abba låtar uppträdde till kl 1 så vi stod och kollade på det ett tag.
När det var klart var det totalt kaos. Folket sprang och knuffades och var helt hysteriska men men.
Vi kom fram till en bar som hette Loco. Där stannade vi ett tag, jag drack en cuba libre och en öl. Vi dansade lite och hade roligt men sedan var det dax att hitta ett nytt ställe.
Tjugo minuter ifrån stället vi var på hittade vi en ny klubb som hette Corona rojo.
Det var så fint där inne allting var nästan i rött till och med sprit flaskorna sen lös det med neonlampor på väggarna och vad baren. Dom spelade jätte bra spansk musik som man verkligen kunda dansa till och gud, killarna var ju bara to good to be true om ni fattar vad jag menar. Alla var så otroligt fina, eller dom flesta i alla fall. Jag träffade två stycken killar som bor precis vid min faster så kanske går ut och träffar dom innan jag åker hem eftersom jag åker hem imorgon.

Planet lyfter ifrån flygplatsen kl.03:10 så är jag framme i madrid vid sju, men sedan måste vi sitta där och vänta på Stockholm flyget som går kl tolv så jag blir väll framme i stockholm vid fyra tiden. Hoppas att jag kan logga in på min bärbara eller på någon dator där så jag kan hålla kontakten med er gulliga läsare.
Jag längtar verkligen. Har fått nog av spanien vill bara hem och träffa natta och längta tills vi åker till portugal tillsammans. Nu ska jag gå och hoppa in i duschen först för jag tänker inte riskera att varm vattnet tar slut. Skriver mer sen om vad kvällen för med sig.
Puss puss

RSS 2.0